ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το δικό μας ταξίδι: 2003 – 2021

Ιστορία

Το 2003, η αγάπη, η τεχνογνωσία και η εμπειρία γύρω από τον καφέ, ωθεί τον ιδιοκτήτη Μάνο Ανδριανάκη να ιδρύσει την Delmocca Speciality Coffee Roasters, μία ανερχόμενη Ελληνική εταιρεία espresso, που συναγωνίζεται με επιτυχία διεθνή coffee brands.

Δεν επαναπαυόμαστε μόνο στις ικανότητες του barista όμως, διεξάγουμε τακτικούς ποιοτικούς ελέγχους στο κατάστημά σας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις ιδανικές συνθήκες παρασκευής των ροφημάτων Delmocca.

Η εταιρεία ξεκίνησε δυναμικά με μία μικρή ομάδα καταξιωμένων και έμπειρων ανθρώπων με τεχνογνωσία στην κουλτούρα του καφέ. Έχοντας έδρα την Αθήνα, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατέκτησε όλα την Ελλάδα.

Αξίες

H Delmocca καθιερώθηκε ως η 1η Ελληνική Εταιρεία στην αγορά που ενστερνίστηκε την φιλοσοφία του 3ου Κύματος και της νέας κουλτούρας καφέ.

Με βασικό κριτήριο την άμεση επικοινωνία με τους ίδιους παραγωγούς παγκοσμίως, κάνει την διαφορά από τα πρώτα έτη, εξασφαλίζοντας τις πιο ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ.

Η διαδικασία επιλογής γίνεται πάντα, με βάση το γευστικό προφίλ κάθε άφρυκτου κόκκου αφού έπειτα εφαρμόζεται το κατάλληλο roasting profile για κάθε τύπο καφέ. Διασφαλίζουμε την ανωτερότητα και σταθερότητα των προϊόντων μας, διεξάγουμε συνεχείς γευσιγνωσίες και εκπαιδεύσεις προσφέροντας τον τέλειο Espresso.

Εξέλιξη

Αναζητούμε και καβουρδίζουμε κορυφαίους, παγκοσμίως πράσινους – ωμούς- καφέδες. Στόχος μας είναι η συνεχής έρευνα, η ανάδειξη όλων των γευστικών χαρακτηριστικών τους με συνέπεια έχοντας γνώμονα εσάς.
Σημαντικός παράγοντας στη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων, με ξεχωριστό αποτύπωμα στη γεύση του καφέ, είναι η εκτέλεση από τον εκάστοτε Barista. Βασικός μας άξονας είναι η πολυεπίπεδη εκπαίδευση και ενημέρωση των συνεργατών μας ώστε να διασφαλίσουμε το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα.

Δεν επαναπαυόμαστε μόνο στις ικανότητες του barista όμως, διεξάγουμε τακτικούς ποιοτικούς ελέγχους στο κατάστημά σας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις ιδανικές συνθήκες παρασκευής των ροφημάτων Delmocca.

Εγκαταστάσεις

Δημιουργήσαμε από την αρχή το δικό μας σπίτι, έκτασης 2500τμ. Πλέον βρισκόμαστε σε έναν χώρο με σύγχρονη μονάδα παραγωγής η οποία λειτουργεί βάσει ISO. Πρόκειται για μία αρκετά μεγάλη επένδυση, βάσει της οποίας η εταιρεία επιτυγχάνει τη δυνατότητα παραγωγής άνω των 2.000.000 τόνων σε ετήσια βάση. Καταφέραμε να διαμορφώσουμε έτσι τους χώρους για να μπορούμε να απασχολήσουμε περισσότερους από 60 απασχολούμενους σε καθημερινή βάση. Ήταν μία επένδυση που στήθηκε από την αρχή με σκοπό τη στελέχωση και την υποστήριξη της Delmocca και τα υπόλοιπα brands του ομίλου.

Ταξίδι στην Ελλάδα

Η Delmocca ταξιδεύει καθημερινά σε όλη την Ελλάδα μέσα από το δίκτυο συνεργατών της που παρέχουν το δικά μας προϊόντα απευθείας στον πελάτη. Μένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας, παρέχοντας τους καλύτερους καφέδες για την πρώτη απόλαυση της ημέρα σας.

Enter your personal details and start journey with us.

New membership are not allowed.

To keep connected with us please login with your personal info.

Hashtag

#delmocca #bydelmocca #specialitycoffeeroasters #roasters #coffeeexperts #greekcoffee

ΔΕΥΘΗΝΣΗ

Delmocca
Λεωφ. Βάρης- Κορωπίου, Κορωπί, Θέση Πότσι, Τ.Κ 19400

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+30 210 6640252
info@delmocca.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

Μέσα σε μία δυναμική αγορά καφέ, η Delmocca, έχοντας μια μοναδική γκάμα προϊόντων, κατάφερε να στηρίξει εκατοντάδες επιχειρήσεις εστίασης όχι μόνο στον καφέ, αλλά και σε άλλα προϊόντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ