ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το δικό μας ταξίδι: 2003 – 2023

Ιστορία

Το 2003, η αγάπη, η τεχνογνωσία και η εμπειρία γύρω από τον καφέ, ωθεί τον ιδιοκτήτη Μάνο Ανδριανάκη να ιδρύσει την Delmocca Speciality Coffee Roasters, μία ανερχόμενη για την εποχή Ελληνική εταιρεία espresso, που συναγωνίστηκε διεθνή coffee brands.

Η Delmocca Speciality Coffee Roasters ξεκίνησε δυναμικά με μία μικρή ομάδα καταξιωμένων και έμπειρων ανθρώπων με τεχνογνωσία στην κουλτούρα του καφέ με έδρα την Αθήνα. Μέσα όμως σε μικρό χρονικό διάστημα κατέκτησε την Ελληνική Αγορά με την ποιότητα των προϊόντων της.

Αξίες

H Delmocca Speciality Coffee Roasters καθιερώθηκε ως μια από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες στην αγορά που ενστερνίστηκε την φιλοσοφία του 3ου Κύματος και της νέας κουλτούρας του καφέ.

Με βασικό κριτήριο την άμεση επικοινωνία με τους ίδιους τους παραγωγούς παγκοσμίως, κάνει τη διαφορά από τα πρώτα έτη, εξασφαλίζοντας τις πιο ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ.

Η διαδικασία επιλογής γίνεται πάντα, με βάση το γευστικό προφίλ κάθε άφρυκτου κόκκου αφού έπειτα εφαρμόζεται το κατάλληλο roasting profile για κάθε τύπο καφέ. Έτσι διασφαλίζουμε την ανωτερότητα και σταθερότητα των προϊόντων μας, διεξάγουμε συνεχείς γευσιγνωσίες και εκπαιδεύσεις προσφέροντας τον τέλειο Espresso. 

Εξέλιξη

Αναζητούμε και καβουρδίζουμε κορυφαίους, παγκοσμίως πράσινους – ωμούς- καφέδες. Στόχος μας είναι η συνεχής έρευνα, η ανάδειξη όλων των γευστικών χαρακτηριστικών τους, με συνέπεια έχοντας γνώμονα την ευχαρίστηση του τελικού καταναλωτή.

Σημαντικός παράγοντας στη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων, με ξεχωριστό αποτύπωμα στη γεύση του καφέ, είναι η τήρηση της ορθής παρασκευής από τον εκάστοτε Barista. Βασικός μας άξονας είναι η πολυεπίπεδη εκπαίδευση και ενημέρωση των συνεργατών μας ώστε να διασφαλίσουμε το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα.

Δεν επαναπαυόμαστε μόνο στις ικανότητες του barista όμως, διεξάγουμε τακτικούς ποιοτικούς ελέγχους στα συνεργαζόμενα καταστήματά μας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις ιδανικές συνθήκες παρασκευής των ροφημάτων της Delmocca Speciality Coffee Roasters.

Εγκαταστάσεις

Μέσα στα 20 χρόνια πορείας της εταιρείας μας, περάσαμε από πολλούς επαγγελματικούς χώρους (Άλιμο, Παιανία, Κορωπί) ώσπου δημιουργήσαμε από την αρχή το δικό μας σπίτι, έκτασης 2500τμ. Βρισκόμαστε σε έναν χώρο με υπερ – σύγχρονη μονάδα παραγωγής η οποία λειτουργεί βάσει ISO. Πρόκειται για μία μεγάλη επένδυση, βάσει της οποίας η εταιρεία επιτυγχάνει τη δυνατότητα παραγωγής άνω των 2.000.000 τόνων σε ετήσια βάση.

Καταφέραμε να διαμορφώσουμε έτσι τους χώρους για να μπορούμε να απασχολήσουμε περισσότερους από 60 εργαζομένους σε καθημερινή βάση. Ήταν μία επένδυση που στήθηκε από την αρχή με σκοπό τη στελέχωση και την υποστήριξη της Delmocca Speciality Coffee Roasters και των υπολοίπων brands του ομίλου.

Ταξίδι στην Ελλάδα

Η Delmocca Speciality Coffee Roasters ταξιδεύει καθημερινά σε όλη την Ελλάδα μέσα από το δίκτυο συνεργατών της, που παρέχουν τα προϊόντα μας απευθείας στον τελικό καταναλωτή. Μένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας, παρέχοντας τους καλύτερους καφέδες για την πρώτη απόλαυση της ημέρα σας.

Enter your personal details and start journey with us.

New membership are not allowed.

To keep connected with us please login with your personal info.

Hashtag

#delmocca #bydelmocca #specialitycoffeeroasters #roasters #coffeeexperts #greekcoffee

ΔΕΥΘΥΝΣΗ

Delmocca
Λεωφ. Βάρης- Κορωπίου, Κορωπί, Θέση Πότσι, Τ.Κ 19400

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+30 210 6640252
info@delmocca.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

Μέσα σε μία δυναμική αγορά καφέ, η Delmocca, έχοντας μια μοναδική γκάμα προϊόντων, κατάφερε να στηρίξει εκατοντάδες επιχειρήσεις εστίασης όχι μόνο στον καφέ, αλλά και σε άλλα προϊόντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ