ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επιπλέον Υπηρεσίες

Αναπόσπαστο κομμάτι ενός πετυχημένου Brand, είναι η σωστή ανάδειξη του προϊόντος και των υπηρεσιών, μέσα από διαφημιστικές καμπάνιες σε διάφορες πλατφόρμες, η ενεργή δράση στα social media, που έχουν γίνει σημαντικός παράγοντας της προώθησης του brand στις μέρες μας και φυσικά ένα άρτιο γραφιστικό υλικό.

Marketing

Η ομάδα μάρκετινγκ μας, εργάζεται για την παρακολούθηση της εγχώριας και διεθνής αγοράς για να μας κρατά ενήμερους για τις νέες τάσεις. Παρακολουθεί τις εξελίξεις των προϊόντων για να προβλέψει τι είναι αυτό που θα συμβεί στο χώρο μας τους επόμενους μήνες / χρόνια. Οι πελάτες μας έχουν πλήρη πρόσβαση σε ό,τι κάνουμε, τι ξέρουμε και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της βιομηχανίας του καφέ.

Γραφιστικά & Event

Δεν καθόμαστε ποτέ εφησυχασμένοι. Συνεχώς αναζητούμε τρόπους να πάμε μαζί με τους συνεργάτες μας στο επόμενο επίπεδο. Έχουμε ένα ταλαντούχο δίκτυο από γραφίστες, και επαγγελματίες Δημοσίων Σχέσεων , οι οποίοι συνεχώς αναζητούν νέες τάσεις και ιδέες για την βελτίωση της εικόνας και των υπηρεσιών που προσφέρουμε στον τελικό καταναλωτή. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε τον κορμό για να μπορέσουμε να δώσουμε στους συνεργάτες μας την γνώση αλλά και την υλικοτεχνική υποστήριξη έτσι ώστε να αυξήσουμε τις πωλήσεις.

Enter your personal details and start journey with us.

New membership are not allowed.

To keep connected with us please login with your personal info.

Hashtag

#delmocca #bydelmocca #specialitycoffeeroasters #roasters #coffeeexperts #greekcoffee

ΔΕΥΘΗΝΣΗ

Delmocca
Λεωφ. Βάρης- Κορωπίου, Κορωπί, Θέση Πότσι, Τ.Κ 19400

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+30 210 6640252
info@delmocca.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

Μέσα σε μία δυναμική αγορά καφέ, η Delmocca, έχοντας μια μοναδική γκάμα προϊόντων, κατάφερε να στηρίξει εκατοντάδες επιχειρήσεις εστίασης όχι μόνο στον καφέ, αλλά και σε άλλα προϊόντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ